NU BOEKEN

Boek direct uw reis of laat deze op maat samenstellen door FS Travel.

Fietsreis Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! Met deze tour ontdekt u de mooiste plekjes van Zuid-Afrika. Op zondag 11 maart 2018 wordt de Cape Town Cycle Tour gereden.

New York 5 Boro Bike Tour 2017

Een fietsreis waarbij u zelf bepaalt waar u begint. Start u in Washington? Dan verkent u een prachtig stuk van de oostkust van Amerika. Minder tijd? Dan blijft u in New York City. Beide kan, maar een ding is zeker: U neemt deel aan de unieke en fantastische Five Boro Bike Tour 2017!

Fietsreis Bangkok – Saigon

FS Travel organiseert een 21 daagse fietsreis van Thailand, via Cambodja naar Vietnam. Tijdens deze bijzondere reis fietsen we vanuit Bangkok, de hoofdstad van Thailand, door Cambodja naar Ho Chi Minh City, de hoofdstad van Vietnam, het voormalige Saigon. Gegarandeerd vertrek!

Washington-New York & NY 5 Boro Tour

Een fietsreis waarbij u zelf bepaalt waar u begint. Start u in Washington? Dan verkent u een prachtig stuk van de oostkust van Amerika. Minder tijd? Dan blijft u in New York City. Beide kan, maar een ding is zeker: U neemt deel aan de unieke en fantastische Five Boro Bike Tour 2017!

Fietsreis Cols Challenge 2017

Leef je tijdens de fietsdagen uit in de bergen met als letterlijke hoogtepunten het beklimmen, aan beide kanten, van de legendarische Giro d’Italia cols Stelvio en Gavia en de zeer pittige kuitenbijter Mortirolo, minder hoog maar wel veel steiler met een maximaal stijgingspercentages van bijna 19%.

Fietsreis EuroCities 2017 Spanje & Portugal

EuroCities 2017 is een schitterende rondreis per fiets langs zes prachtige steden op het Iberische schiereiland. Fietsen van Madrid naar Avila door naar Salamanca. Vanuit Porto door naar de beroemde bedevaartsstad  Santiago de Compostela.

Fietsreis Taiwan

Taiwan wordt meer en meer ontdekt als reisbestemming, en terecht. Het eiland herbergt prachtige en unieke natuur met veel bergen en schitterende kuststroken. De bevolking is erg vriendelijk en je kunt er meer dan uitstekend eten. Het land is modern, veilig en overzichtelijk.

Fietsreis Amsterdam – Berlijn

FS Travel organiseert een prachtige fietsreis tussen de twee Europese topsteden: Amsterdam en Berlijn. Tussen deze twee Europese topsteden ligt een zeer gevarieerde fietsroute, tien etappes, met bijzondere en mooie bezienswaardigheden.

Fietsreis Vlaanderen, Belgie 2017

Een heerlijke fietsreis in het schone Vlaanderen met verblijf van twee maal vier nachten in twee comfortabele hotels. We starten in Oudenaarde, het centrum van de Ronde van Vlaanderen. De tweede verblijfplaats is aan de Noordzeekust. Dagelijks is er keuze uit mooie fietsroutes van ca. 40, 70 en 100 kilometer.

Fietsreis Spaanse Voorjaarstoer 2017

Spanje heeft prachtige streken voor het uitzetten van een mooie fietstrip in het voorjaar. Voor 2017 is gekozen voor het gebied tussen Cartagena en Almeria aan de zuidoostkust van het Iberische schiereiland.

Reizen op maat

Zit uw droomreis niet tussen het reisaanbod? Dan biedt FS Travel speciale reizen aan die voor u op maat zijn gemaakt. Neem dan contact op en FS Travel stelt uw ideale vakantie samen.

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Fs travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.