ERVARINGEN VAN KLANTEN

Lees hier de reviews van de reizigers die u voor gingen.

De excursies in Phnom Phen waren zeer boeiend (killing fields en S21), tempels Siem Riep schilderachtig, overtocht naar Battambang gaaf. Een vakantie zoals we nog niet eerder hebben gehad. Onze dank hiervoor!

Hundy en Henk-Jan - Cambodja

Ook dit jaar hebben we genoten van de reis met mooie en uitdagende fietsroutes, vooral de tweede helft van de week was het een schitterend parcours voor de lange afstand. Wat een goede voorbereiding om deze wegen voor ons “te vinden”.

Jan en Joke - Spaanse voorjaarstoer 2017

Onze kenmerken

  • Deskundig
  • Betrouwbaar
  • Reizen op maat
  • Kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar
  • Ook te vinden op  fietsvakanties.net

Het was helemaal top. Hotel goed, tennisbanen goed, de fietsen goed, de restauranttips goed en ook de wandeling was helemaal top Frans.Echt indrukwekkend! Super dank!

Arjen - Sicilië

Beste Cape Fietsvrienden,

Dank voor de mooie fietstochten in een fantastische groep.
Persoonlijk dank ik jullie allen voor de steun en sympathie die mocht ervaren.

Frans ik bewonder je stille organisatie kracht om een stelletje ” jonge” leeuwen te begeleiden en om telkens de dag met een voldaan gevoel af te sluiten.

Een heerlijke ervaring die nog lang zal bijblijven!

Roland, Cape Argus 2015
Het was een prachtige reis met mooie kilometers en indrukwekkende cultuur en geschiedenis. De groepssfeer was fantastisch en ook het begeleidingsteam, met name het drietal begeleidende fietsers maakten de rit qua organisatie redelijk eenvoudig.
Jan en Neleke - Vietnam, Cambodja & Thailand fietsreis

Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens een heel bijzondere reis!

Herman & Truus - Washington - New York & 5 Boro Bike Tour 2017

We kijken met plezier terug op interessante rondleidingen op de fiets door 3 steden en etappes door een glooiend landschap met af en toe mooie beklimmingen, karakteristieke dorpen en hier en daar spontane ontmoetingen met de bevolking. Roemenië en vooral Boekarest hebben ons aangenaam verrast.

Joke en Jan - EuroCities

Was erg bijzonder in Israël en voor iedereen aan te bevelen voor 4/5dagen. Hotels prima! Hotel in Jeruzalem aan te bevelen. Vlak bij oude stad en hotel ook goed. Dank voor het regelen!

Henk - Israël op maat

Wat hebben wij genoten van onze reis naar New York. Elke dag zonnig en elke dag meer dan 10 uur gewandeld. Op het laatste hadden we geen voeten meer over. De honkbalwedstijd was ook een leuke beleving. We keken onze ogen uit. Veel foto’s gemaakt waarvan we een mooie fotoboek gaan maken. Frans, bedankt voor het regelen en we zullen je aanbevelen bij familie en vrienden!

Erik - New York op maat
Wij zijn weer thuis na een geweldige trip. Heel veel gezien, 1850 miles gereden en bijzondere dingen meegemaakt. Hotels en alles er omheen was uitstekend geregeld. Bedankt voor je organisatie!
Rob en Haya - Amerika op maat

Wij hebben het prima naar de zin gehad in Spanje. Mooi weer, prima hotels, alles goed geregeld. Wij lazen dat er alweer plannen voor volgend jaar zijn. We kijken er naar uit!

Jan en Grada - Spaanse Voorjaarstoer 2016