Disclaimer

Disclaimer

Uiteraard besteden wij er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op de website. Eventuele tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. FS Travel is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

De uitgebreide vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie, ook niet van partijen waarmee wij samenwerken.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De identiteit van de bezoeker blijft onbekend.

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Daarom is FS Travel aangesloten bij het  Garantiefonds GGTO! Het garantiefonds staat garant voor het door u vooruitbetaalde reisgeld en zorgt ervoor dat u bij financieel onvermogen van de reisorganisatie toch uw vakantie kunt afmaken.  

MEER WETEN?

Laat je vakantiewensen vertalen naar de ideale reis. Een zorgeloze vakantie waarbij je alleen nog maar hoeft te genieten!