Geologiereis Overijsselse Vecht

Van bron in Duitsland tot de monding in Nederland

8 t/m 10 oktober 2024, 3 dagen

Volg de Overijsselse Vecht, die voor 2/3 in Duitsland stroomt van bron tot monding. Deze rivier vormt het verbindende lint in een streek die rijk is aan vele cultuur-historische en landschappelijke pareltjes. Ten westen van Münster borrelt het water uit de grond en vormt het allereerste stroompje dat later een echte rivier wordt met watermolens en stuwen. Stadjes met eeuwenoude kerken en kastelen, groeves waar de bekende zandsteen uit Bentheim vandaan komt, er wordt uit de diepte op hele ingenieuze wijze zout gewonnen. Eindigend in Zwolle waar de Vecht in het Zwarte Water uitmondt ligt het centrum van de Moderne Devotie en de plaats waar Thomas a Kempis zijn beroemde Over de navolging van Christus (De imitatione Christi) schreef.

Leo Minnigh, geoloog, reissamensteller en reisbegeleider heeft deze reis meerdere malen succesvol uitgevoerd.

De eerstvolgende editie van deze reis is van dinsdag 8 t/m donderdag 10 oktober 2024. We reizen met een middelgrote comfortabele bus met chauffeur en overnachten in een goed 4* hotel op basis van volpension (= 2 x overnachting, ontbijt, lunchpakket & diner).

De reisorganisatie FS Travel is verantwoordelijk voor de logistiek van de reis, verzorgt vervoer en verblijf en zorgt voor de wettelijke eisen waaraan een reisorganisatie moet voldoen. Daaronder valt o.a. de garantieregeling GGTO voor de door u betaalde reisgelden en de wettelijke bedrijfsaansprakelijkheid.

Geologiereis Overijsselse Vecht 2024
Duitsland & Nederland
8 t/m 10  oktober 2024

Bekijk het Reisprogramma – Geologiereis Overijsselse Vecht, 3 dagen 

Reissom: € 525,- per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer
Toeslag: 1-persoonskamer: € 80,- per persoon )*
)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer, als een andere deelnemer ook een kamer wilt delen ontvangt u beiden de toeslag retour.
Groepsgrootte: Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. De reis gaat door bij minimaal 15 deelnemers

Inbegrepen:
# Vervoer per middelgrote comfortabele touringcar met chauffeur
# Verblijf in het Golfhotel Rheine Mesum op basis van volpension = 2 x overnachting, ontbijt, lunchpakket & diner
# Reisbegeleiding door de deskundige geoloog Leo Minnigh
# Excursiegids

Niet inbegrepen:
# Consumpties onderweg en voor/bij/na de maaltijden
# Persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, wordt ten sterkste aanbevolen. FS Travel kan dat desgewenst voor u verzorgen.
# Garantiefonds GGTO €9,00 per persoon
# Calamiteitenfonds €2,50 per boeking (max. 9 personen)
# Reserveringskosten €30 per boeking (max. 9 personen)

  • aanbetaling bij inschrijving: € 150,- per persoon
  • de restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel o.v.v. het reserveringsnummer.

Meer informatie?

Wilt u graag deelnemen aan deze bijzondere reis? Graag het boekingsformulier invullen. U ontvangt van ons binnen enkele dagen de Reisbevestiging/Factuur. Na ontvangst van de aanbetaling is de inschrijving definitief. Uiterlijk 2 maanden voor vertrek dient de volledige reissom overgemaakt te zijn.
Ontvangt u graag meer informatie over deze reis? Neem dan contact met ons op, telefonisch = 06-53 47 97 54 of via de mail = info@fstravel.nl.

Boekingsformulier:

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde reisorganisaties! Het GGTO staat garant voor de door u vooruitbetaalde reissom.