FIETSREIZEN

Ervaar het echte karakter van een land per fiets

Met de fiets komt u op de mooiste plekjes en bent u lekker buiten in de natuur. Met de georganiseerde fietsreizen van FS Travel ontdekt u het echte karakter van een land, regio of stad. FS Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt ervoor dat uw fietsreis onvergetelijk wordt.

Onvergetelijke fietsreizen

Geuren opsnuiven, geluiden horen, in beweging zijn, kortom intensief genieten. Mooie routes, als het even kan weg van de drukke wegen. Oog voor cultuur en natuur. Steeds een fijne plek om te overnachten met goede maaltijden en een veilige stalling voor de fiets. Uitdagende klimmetjes voor de liefhebber, maar deze vermijden, kan (meestal) ook. Met de fietsreizen van FS Travel ontdekt u een land op z’n best. FS Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt voor een onvergetelijke fietsvakantie.

Onze kenmerken

  • De mooiste fietsreizen over de hele wereld

  • Routes met zoveel mogelijk bezienswaardigheden

  • Alle routes & hotels zijn verkend

  • Fietsafstand vanaf 60 km per etappe/dag

  • Ervaren begeleiding bij groepsreizen
  • Fietsvervoer vanuit Nederland bij buitenlandse groepsreizen

  • Volgwagen  met verzorging onderweg bij buitenlandse groepsreizen

  • Bagagevervoer bij groepsreizen
  • Nauwkeurige GPS-routeaanduiding

  • Jarenlange ervaring in toerisme

Nederlands Mooiste op de Fiets 

Individueel, dagelijks vertrek:  Geniet van een of meer van de 50 op elkaar aansluitende routes langs bekende maar ook onbekende(re) pareltjes van ons land. Fiets door prachtige natuur, mooie dorpen, karakteristieke stadjes en langs indrukwekkende landhuizen en kastelen. Alle provincies worden uitgebreid aangedaan. Met 5, 6 of 7 etappes zijn ook mooie fietsrondjes samen te stellen.

Op de fiets naar Berlijn

Individueel, dagelijks vertrek: FS Travel organiseert een fijne fietsreis vanuit het vertrekpunt in Nederland naar keuze naar een van de interessantste Europese topsteden Berlijn met onderweg een zeer gevarieerde fietsroute met bijzondere en mooie bezienswaardigheden en fraaie natuur. De gemiddelde fietsafstand per dag en de hotelvoorkeur kan je zelf aangeven. FS Travel past het programma daarop aan. De terugreis is per trein.

Fietsreis EuroCities 2025:
Slowakije-Hongarije-
Servië

Groepsreis, 8 t/m 23 juni 2025: Dit jaar gaan we met de EuroCities naar Centraal-Europa. We fietsen door drie historisch en cultureel bijzonder interessante landen: Slowakije, Hongarije en Servië. Hun prachtige natuur, culturele tradities, historische stadjes en vele kastelen maken deze EuroCities tot een prachtige reis.

Fietsreis Portugese Najaarstoer 2024:
Coimbra, Serra Louzã, Viseu, Serra Estrella

Groepsreis, 7-14 oktober 2024: Een fijne 8-daagse fietsreis door Centraal Portugal. Elke fietsdag is er keuze uit een etappe van ca. 65  of rond de 100 km. We fietsen in de buurt van de gezellige studentenstad Coimbra en in de prachtige natuur zuidoost van de middelgrote stad Viseu, het Serra da Estrela Nature Park. Het verblijf is in twee goede 4*-hotels.

Fietsreis Ibiza 2024 +
Vuelta Cicloturista a Ibiza

Fietsreis Ibiza

4-7 oktober 2024: De Vuelta Cicloturista a IBIZA is een perfect georganiseerd, kleinschalig wielerevenement met een internationaal deelnemersveld van ca 500 wielrenners. Het is pittig fietsen in een prachtige omgeving. Deelnemers vergelijken het kwa zwaarte met een kortere versie van LBL, waarbij enkele korte klims van boven de 10% (een enkeling zelfs 15%) de klimbenen goed testen. Fiets de individuele tijdrit van 4,5 km, een rondrit Ibiza ZW van ca. 65 km en een Ibiza rondrit van ruim 90 km en kijk hoe hoog je (in je leeftijdsklasse) scoort op een aantal klimtrajecten in de routes.

Fietsreis Patagonië & Buenos Aires:
A
rgentinië & Chili

Fietsreis Argentinië, Chili & Uruguay 2018

29 oktober-16 november 2024: Argentinië en Chili behoren qua natuurschoon tot de mooiste landen ter wereld met een van de meest bruisende steden van Zuid-Amerika: Buenos Aires, de stad van de passievolle tango. Tijdens deze prachtige fietsreis leren we Patagonië goed kennen. Ontdek & ervaar Patagonië & Buenos Aires met deze unieke 19-daagse fietsreis die ook geliefd is bij niet fietsende natuurliefhebbers.

Fietsreis Cape Argus / Cape Town Cycle Tour

 

Groepsreis, 1-11 maart 2025: Misschien wel de mooiste fietsroute ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! Om warm te draaien voor ‘The Race’ fietsen we via Stellenbosch, Paarl, het Mandela monument, Franschhoek/Franschhoek Pass, Sommerset-West en de prachtige Walvis route naar Kaapstad. Zo ontdek je de mooiste plekjes van de Kaapprovincie. De 47e editie van de Cape Town Cycle Tour wordt verreden op zondag 9 maart 2025 over een ongeëvenaard mooie en geheel autovrije, 109 km lange route.
E-fietsen zijn ook toegestaan (en te huur).

Fietsreis Avignon-Carcassonne-Biarritz

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: Deze EuroCities fietsreis voert door Zuid-Frankrijk vanuit Avignon langs de Middellandse Zee en de uitlopers aan de noordzijde van de Pyreneeën naar Biarritz aan de Atlantische Kust. Met op de route o.a. Pont du Gard, Arlès (Vincent van Gogh), Montpellier, Sète, de ommuurde kasteelstad Carcassonne, Toulouse, Lourdes, Pau, Bayonne en Biarritz. Genieten van het landschap en de cultuur staat tijdens deze mooie en afwisselende fietsreis centraal. Een kortere versie of verlengen naar San Sebastian/Spaans Baskenland is ook mogelijk.

Fietsreis USA: Washington-New York*

 

Individueel, dagelijks vertrek: Een prachtige 12-daagse fietsreis waarbij je van het zeer interessante en mooie Washington DC via Amish gebied en de statige universiteitsstad Princeton naar het overweldigende New York City fietst om daar via meerdere fietsroutes de vele interessante wijken van de Big Apple te verkennen, zowel op Manhattan als ook in Brooklyn.
)* = New York 5 Boro Bike Tour: veelal op de eerste zondag van mei kan je de unieke 5 Boro Bike Tour met een geheel autovrije route door de 5 wijken Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en na de Verrazano Brug Staten Island.

Fietsreis Canadian Rockies

Fietsreis Canadian Rockies

Groepsreis,  28 mei-7 juni 2024: 11-daagse fietsreis door de imposante Canadian Rockies, wie wil dat niet! Bewonder de prachtige route met een groot aantal imposante 3000-meters verspreid over het gebied tussen Jasper en Banff. Onderweg is het genieten van Maligny NP, met de alom geroemde Maligne Canyon, de Icefields Parkway met Glacier Skywalk en Columbia Icefield gletsjer en Lake Louise, Kootenay NP, Radium Hot Springs en het gezellige Banff. We sluiten af in Calgary waar we ook de Olypmpic Oval(schaatsbaan) bezoeken.

Fietsreis Italiaanse UNESCO steden

Fietsreis Eurocities 2020 Italië
Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: deze prachtige 15-daagse fietsreis gaat langs vele UNESCO pareltjes in Noord en Midden Italië zoals Milaan, Bergamo, Brescia, Verona, Padova, Ferrara, Bologna, Lucca, San Gimignano, Siena & Florence. Het is ook mogelijk een kortere versie te fietsen.

Fietsreis Centraal Portugal – Tomar, Fatima, Obidos & Nazaré

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: Een prachtige 8-daagse fietsreis door Centraal Portugal met een heuvelachtig binnenland en een zeer spectaculaire kuststrook. Verblijf in twee goede 4*-hotels in de fijne middelgrote steden Tomar en Caldas da Rainha met elke fietsdag keuze uit een etappe van 65/70 of rond de 100 km.

Fietsreis Meurthe-et-Moselle

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: een 5-daagse fietsreis in het grensgebied van noordwest Frankrijk met o.a. routes langs de rivier de Moselle (= Franse deel van de Moezel) en naar de prachtige steden Metz & Nancy
# Verblijf in goed middenklasse hotel
# Logies & Ontbijt
# Drie fietsdagen met keuze uit etappes van ca. 50,  75 en 100 km
# Vervoer per trein of auto
# Verlenging is mogelijk

Fietsreis Romantische Strasse & Donau

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: Een prachtige 9-daagse fietsreis door Duitsland! Maak kennis met de schoonheid van het noordelijke deel van de Romantische Strasse, de oudste en een van de bekendste toeristische routes in Duitsland en geniet van de ‘schöne blaue Donau‘. Met een verblijf in twee hotels(2 x 4 nachten) in Rothenburg ob der Tauber, dat gezien wordt als een van de mooiste middeleeuwse steden in Europa en nabij het markante Donauwörth

Fietsreis Karinthië & DrauRadweg, Oostenrijk

Individueel, dagelijks vertrek:
# Verblijf 1 x 5 & 1 x 3 nachten in goede middenklasse hotels
# Verzorging op basis van halfpension
# Elke fietsdag keuze uit een etappe van ca. 50,  75 en 100 km
# Meerdere delen van de prijswinnende DrauRadweg in de route opgenomen
# Ook huur E-bikes beschikbaar
# Vervoer: keuze uit auto, (nacht)trein of vliegtuig

Fietsreis Bangkok – Saigon

Individuele fietsreis met iedere maand een gegarandeerde vertrekdatumFS Travel organiseert een 21 daagse fietsreis van Thailand, via Cambodja naar Vietnam. Tijdens deze bijzondere reis fietsen we vanuit Bangkok, de hoofdstad van Thailand, door Cambodja naar Ho Chi Minh City, de hoofdstad van Vietnam, het voormalige Saigon.

Fietsreis New York City /
New York 5 Boro Bike Tour*

Individueel* / dagelijks vertrek: Een compleet arrangement waarin je New York op een bijzondere manier leert kennen of herondekt, natuurlijk op de fiets.Op eigen houtje fietsen door de vele verschillende buurten in de wijken (boro’s) Manhattan en Brooklyn. Je kan een keuze maken uit meerdere uitgezette rondritten waarin de bezienswaardigheden worden aangegeven.
)* = New York 5 Boro Bike Tour: veelal op de eerste zondag van mei kan je de unieke 5 Boro Bike Tour met een geheel autovrije route door de 5 wijken Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en na de Verrazano Brug Staten Island.

Taiwan, een verrassend mooi fietseiland

groepsreis v.a. 4 personen of individueel – dagelijks vertrek: Taiwan wordt meer en meer ontdekt als reisbestemming, en terecht. Het eiland herbergt prachtige en unieke natuur met in het midden volop bergen en rondom schitterende vlakke en licht glooiende kuststroken. De bevolking is erg vriendelijk en je kunt er meer dan uitstekend eten. Het land is modern, veilig en overzichtelijk. Ideaal voor een eerste kennismaking met Azië.

Fietsreizen op maat

 

 

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: Zit uw droomreis niet tussen het reisaanbod? Dan biedt FS Travel speciale reizen aan die voor u op maat zijn gemaakt. Neem contact op en FS Travel stelt uw ideale (fiets)vakantie voor u samen.

Inschrijven voor de FS Travel nieuwsbrief

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij Garantiefonds GGTO. GGTO staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

BewarenBewaren