Cols Challenge 2018

Stelvio, Gavia & Mortirolo – Italië

Fietsreis Cols Challenge 2018 met o.a.: Stelvio, Gavia & Mortirolo

Leef je tijdens de fietsdagen uit in de bergen met als letterlijke hoogtepunten het beklimmen, aan beide kanten, van de legendarische Giro d’Italia cols Stelvio en Gavia en de zeer pittige kuitenbijter Mortirolo, minder hoog maar wel veel steiler met een maximaal stijgingspercentages van bijna 19%. Natuurlijk doen we de ultieme klims buiten het weekend omdat er dan minder auto’s en motorrijders over de bergen toeren. In het weekend hebben we rustiger aan- looproutes uitgezet waar ook volop hoogtemeters in opgenomen zijn.

Reissom Cols Challenge 2017: € 565,- per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer met eigen vervoer
Toeslag busvervoer: € 135,- per persoon (incl. fiets) – beperkt aantal plaatsen!
Toeslag 1-persoonskamer: € 100 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

  • aanbetaling bij inschrijving: € 145 per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL81 TRIO 0254 4784 68 t.n.v. Advies-& Organisatiebureau Frans Staal BV, Haarlem o.v.v. ‘Cols Challenge 2018’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier Cols Challenge 2018: Stelvio, Gavia & Mortirolo

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.