Frankrijk – Gironde, Bordeaux & Dordogne 2019

Een prachtige fietsreis Gironde, Bordeaux & Dordogne

Fietsreis Frankrijk – Gironde, Bordeaux & Dordogne 2019

31 mei t/m 8 juni 2019, 9-daagse fietsreis

Tijdens deze mooie fietsreis heeft u het gevoel dat u twee verschillende vakanties mee maakt. U verblijft vier nachten in Libourne en vier nachten in Arcachon. Vanuit Libourne zijn er prachtige routes uitgezet door uitgestrekte wijngaarden met hun wijndomeinen, ook die van Ilja Gort, langs de rivier de Dordogne, en natuurlijk met een bezoek aan het fraaie Bordeaux. Vanuit de badplaats Arcachon met zijn gezellige boulevard zijn er aantrekkelijke routes samengesteld, veelal over fietspaden. De dorpjes met hun oesterhavens rondom het Bassin d’ Arcachon, de duinen van Pilat (de hoogste van Europa), de bulderende (Atlantische) oceaan en de uitgestrekte bossen vormen het prachtige decor van uw fietstochten in de Gironde.

De reis naar Libourne & van Arcachon kan met het vliegtuig(rechtstreeks naar Bordeaux met KLM), trein(met overstap in Parijs) en eigen vervoer gemaakt worden.

Klik hier voor het volledige reisprogramma: Frankrijk Gironde, Bordeaux en Dordogne 2019

De reis naar Libourne & van Arcachon kan met het vliegtuig(rechtstreeks naar Bordeaux met KLM), trein(met overstap in Parijs) en eigen vervoer gemaakt worden.

Reissom Frankrijk – Gironde (Bordeaux) & Dordogne 2019

  • €1.145 per persoon met eigen vervoer bij verblijf in een 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer: € 360 per persoon )*
  • €1.345 per persoon inclusief retourvlucht bij verblijf in een 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer: € 360 per persoon )*
  • reissom per trein op aanvraag. Toeslag 1-persoonskamer: € 360 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour. 

  • aanbetaling bij inschrijving: € 300 per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel o.v.v. ‘Frankrijk Gironde, Bordeaux & Dordogne 2019’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier Frankrijk – Gironde, Bordeaux & Dordogne 2019

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.