ItaliëPuglia 2018

Een prachtige fietsreis door de regio Puglia in de hak van Italië

Italië, Puglia 2018

26 mei t/m 3 juni 2018, 9-daagse fietsreis

Een prachtige fietsreis door de regio Puglia in de hak van Italië, met verblijf van twee maal vier nachten in twee comfortabele hotels. We starten in het schilderachtige Ostuni, la città bianca. De tweede verblijfplaats is vlakbij het havenstadje Gallipoli. De Grieken noemden het al kalé pólis, mooie stad. Dagelijks is er keuze uit mooie fietsroutes van ca. 40, 70 en 100 kilometer, kronkelend door (300 jaar oude) olijfboomgaarden, vlak langs de zee met gezellige havenplaatsjes, en door het unieke landschap met de trulli. Ook op cultureel gebied is dit een zeer aantrekkelijke reis met plaatjes van steden als Alberolbello, Lecce, en Otranto.

De fietsen worden naar Puglia gebracht en tijdens de etappes is er verzorging onderweg.

Reissom Italië, Puglia 2018: €1.275 per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer )*
Toeslag 1-persoonskamer: € 240 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour. 

  • aanbetaling bij inschrijving: € 300 per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL81 TRIO 0254 4784 68 t.n.v. Advies-& Organisatiebureau Frans Staal BV, Haarlem o.v.v. ‘Italië Puglia 2018’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

BoekingsformulieItalië, Puglia 2018

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.