Vlaanderen, Belgie 2017

Een heerlijke fietsreis in het schone Vlaanderen

Vlaanderen, Belgie 2017 – 9 daagse fietsreis

Een heerlijke fietsreis in het schone Vlaanderen met verblijf van twee maal vier nachten in twee comfortabele hotels. We starten in Oudenaarde, het centrum van de Ronde van Vlaanderen. De tweede verblijfplaats is aan de Noordzeekust. Dagelijks is er keuze uit mooie fietsroutes van ca. 40, 70 en 100 kilometer. Heerlijk pedalerend door het vlakke en heuvelachtige platteland met de mogelijkheden om de prachtige steden Gent, Brugge en Ieper te bewonderen. De klimliefhebbers kunnen zich uitleven op de Muur van Geraadsbergen, Kwaremont of Patersberg.

Reissom Vlaanderen, Belgie 2017: € 745 per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer )*
Toeslag 1-persoonskamer: € 200 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

Klik hier voor het volledige reisprogramma: Vlaanderen, Belgie 2017

  • aanbetaling bij inschrijving: € 245 per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL81 TRIO 0254 4784 68 t.n.v. Advies-& Organisatiebureau Frans Staal BV, Haarlem o.v.v. ‘Vlaanderen Belgie 2017’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier Vlaanderen, Belgie 2017

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.