MUZIEKREIZEN

 Genieten van muziek op bijzondere locaties in het buitenland

Laat je inspireren door de muziekreizen van FS Travel. Muzikale voorkennis is niet nodig.  We gaan ervan uit dat, als je deelneemt aan een muziekreis, er de nodige interesse is in het aangeboden programma. Iedereen is vrij om aan de activiteiten deel te nemen, zowel wat betreft het muziekgedeelte als ook de overige programmaonderdelen. Zo combineer je de voordelen van een groepsreis met een individuele vakantiebeleving.

Onze kenmerken

  • De mooiste muziekreizen over de hele wereld
  • Jarenlange ervaring

JW Roy – Dry Goods & Groceries USA Road Trip 2016

‘Met heel veel trots kondig ik jullie mijn Dry Goods & Groceries USA Road Trip 2016 aan!’

JW Roy voegt een nieuwe episode toe aan zijn mooie project Dry Goods & Groceries. Samen met muziekconnaisseur Michael Struis en reisgoeroe Frans Staal is een wild plan omgezet in een fantastische road trip. Het albumboek Dry Goods & Groceries komt tot leven. De songs en de verhalen uit het boek maak je tijdens deze reis mee. Ook schrijven we onderweg (minstens) één song en gaan we die in Austin opnemen.

Muziekreizen op maat

Zit uw droomreis niet tussen het reisaanbod? Dan biedt fs travel speciale reizen aan die voor u op maat zijn gemaakt. Neem dan contact op en FS travel stelt uw ideale vakantie samen.

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Fs travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.