TAIWAN

Fietsreis Hoogtepunten van Taiwan

Individueel: dagelijks vertrek

Taiwan, een fietswalhalla
Taiwan wordt meer en meer als reisbestemming ontdekt, en dat is helemaal terecht. Het (ei)land, een fractie groter als Nederland, herbergt prachtige natuur met in het centrum bergen en daar omheen schitterende, redelijk vlakke, kuststroken. De wegen en de hotels zijn van uitstekende kwaliteit en de bevolking is erg vriendelijk en in het geheel niet opdringerig. Het land is modern en veilig en laat u graag kennis maken met het eigen Aziatische karakter.

Onvergetelijke hoogtepunten met de mooiste kloof ter wereld
Taiwan is niet alleen een grote producent van (Giant)fietsen, het is er ook prachtig fietsen. Niet alleen in de bruisende hoofdstad Taipei maar ook langs minder bevolkte regio’s zijn er volop fietsmogelijkheden. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld de route langs de indrukwekkend marmeren rotspartijen van het Nationale Park Taroko Gorge. Tijdens de 20 kilometer lange, spectaculaire tocht genieten we van snelstromende beekjes aan de dalkant en gigantische rotsformaties aan de andere kant. Velen noemen de Taroko kloof de mooiste ter wereld. Een ander hoogtepunt is de 28 kilometer lange Huantan Road die rondom het prachtig gelegen Sun Moon Lake loopt. Deze fietstocht is af te wisselen met een romantische boottocht over het meer of een bezoek aan één van de aboriginal dorpen. Daarnaast is de oostkust van Taiwan ideaal om te fietsen met een goed netwerk aan paden en routes.

Fietsreis Hoogtepunten van Taiwan

In het reisprogramma opgenomen:
#
Taipei met o.a. het National Palace Museum, Taipei 101 met 508m een van de hoogste gebouwen van de wereld, het Chiang Kai-Shek memorial en vele autovrije fietspaden aan beide zijden van de rivieren. Bezoek Yangmingshan N.P. aan de noordkant van de hoofdstad.
# Nationale Park Taroko Gorge, een lange, wonderschone kloof
# Sun Moon Lake, fiets rond het meer over bijzondere fietspaden
# De havenstad Kaohsiung, waar Mecanoo op een voormalige kazerne een gigantisch (141.000 m2 ) golvend en opbollend centrum voor de kunsten ontwierp, gebaseerd op de plaatselijke, verkoeling biedende Banyan-boom.
# Nationale Park Kenting + het zuidelijkste punt van het (ei)land.
# De oostkust, ideaal voor fietsen met prachtige paden en routes. Met naast de Taroko kloof de Zhiben heetwaterbronnen, het uitzichtspunt Ching-Shui Cliff en de en de steden Taitung, Hualien & Keelung.

Reissom Taiwan fietsrondreis: v.a. € 2.975,- per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer)*
Toeslag 1-pers.kamer : op aanvraag

Inbegrepen bij deze reis:

 • Overnachtingen in goede en zeer goede middenklasse hotels in een 2-persoonskamer
 • Verzorging op basis van logies & ontbijt
 • Transfers
 • GPX-fietsroutes


Optioneel bij te boeken bij deze reis
:

 • Retourvlucht Amsterdam-Taipeh v.v.
 • Fietshuur, ook e-bike
 • Bagagevervoer
 • Fietsbegeleider Engelstalig & volgwagen


Niet inbegrepen bij deze reis
:

 • Overige maaltijden
 • Consumpties
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooi

Graag de reissom overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel o.v.v. ‘Fietsreis Taiwan’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan deze prachtige reis? Dan kunt u direct boeken via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FS Travel.

Boekingsformulier:

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Fs travel is aangesloten bij de Garantiefonds GGTO! GGTO staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.